Verzendkosten & retourneren


spHYs maakt gebruik van PostNL om jouw bestelling naar je toe sturen. Dit is helaas niet gratis. De verzendkosten bedragen € 6,95 voor pakketten tot 10 kilogram en daarna is het tot 30 kilogram € 13.25. Met een track & trace code kan jij je pakket volgen en weet je of het al in de buurt is.

Retourneren

Het kan altijd gebeuren dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet. Binnen 14 dagen na ontvangst kan je deze dan naar ons retourneren. spHYs stort dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten terug op jouw rekening, wel betaal jij de kosten voor het retourzenden van de desbetreffende artikelen.

Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien enigzins mogelijk – in de originele staat en verpakking aan spHYs worden geretourneerd. spHYs stelt het op prijs dat je ons op de hoogte stelt en dit aan ons laat weten via info@spHYs.nl

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag vervolgens binnen 14 dagen na de ontvangst van de goederen, mits in goede orde ontvangen, terugstorten.

Stuur het product altijd voldoende gefrankeerd retour. spHYs accepteert geen ongefrankeerde zendingen. De verzendkosten van de retourzending zijn, zoals eerder gezegd, voor jouw rekening.

Let op: als je een retourzending frankeert met postzegels geeft PostNL hier geen verzendbewijs voor uit. spHYs kan in het geval van het zoekraken van je pakket hier geen aansprakelijkheid voor accepteren. spHYs adviseert dan ook om het pakket altijd te frankeren met een pakketzegel. Bewaar het ontvangstbewijs goed, het kan van pas komen bij het traceren van je pakket.

Het artikel wordt, voor zover mogelijk, in de originele verpakking retour gezonden. Vermeldt duidelijk het adres van spHYs: Voetweyde 25, 4251 WL Werkendam. Stuur het, hier te downloaden, retourformulier altijd ingevuld mee.